Ingatlanjogász – Dr. Lánczi Ádám – Bemutatkozás

Ingatlan adásvételi szerződés, ajándékozási szerződés készítés

Dr. Lánczi Ádám

Régi jogász családban születtem Szolnokon. Apai nagyapám több évtizeden át volt a Szolnok megyei ügyvédi kamara elnöke. Édesapám és testvére a mai napon is megbecsült tagjai a szolnoki ügyvédi társadalomnak.

Középiskolai tanulmányaimat a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumban végeztem kitűnő érettségivel, jogi tanulmányaimat pedig 1999-2004 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam. Iskolai tanulmányaim után 2004-2005 között ügyvédjelölt voltam Szolnokon, ahol elsősorban büntetőügyekkel foglalkoztam.

Ezt követően ügyvédjelölti éveimet Budapesten töltöttem, majd a szakvizsga után a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja lettem, és azóta ügyvédként dolgozom. Az elmúlt években jogtanácsosként a MOL Nyrt. ingatlangazdálkodását támogattam, ahol munkám során az ingatlanokat érintő tranzakciók széles körében szereztem egyedülálló tapasztalatokat (adásvétel, bérlet, szolgalmi és egyéb használati jogokat érintő szerződések stb.).

Ingtalanjog, büntetőjog, társasági jog

Fő tevékenységi területeim az ingatlanjog, a büntetőjog, a társasági jog, melyhez kapcsolódó elektronikus ügyintézéshez rendelkezem a szükséges technikai háttérrel. Foglalkozom továbbá munkajogi tanácsadással, valamint a polgári jog egyéb területeivel is. (ld. Szolgáltatások)

Eddigi tevékenységem során a MOL Nyrt-én kívül is számos gazdasági társaság állandó ingatlanjogász képviseletét láttam el. Kiemelt figyelmet fordítok az ügyfelek ingatlannal kapcsolatos jogügyleteire. Elsősorban ingatlan adásvételi és ajándékozási szerződéseket készítek, és megbízók ilyen irányú kérése esetén végrendeletet, tartási és öröklési szerződést is szerkesztek.

Ügyvédi tevékenységem során nagy hangsúlyt fektetek az Ügyfelekkel való személyes kapcsolattartásra, megbízóim teljes körű – a jogszabályok keretei közötti – kiszolgálására. Tevékenységem során előtérbe helyezem a megelőző célú szolgáltatást és tanácsadást, illetve törekszem az egyezség létrehozására. Megegyezés hiányában Ügyfeleimet perben képviselem.

Kérem keressen bizalommal, ha bármilyen jogi ügyben segítségére lehetek!

Dr. Lánczi Ádám
Ügyvéd

Share Button